Четвер, 02.05.2024, 22:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Іванівський навчально-виховний комплекс

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 10 » Чесна гра. Вища ліга
22:03
Чесна гра. Вища ліга

Доброю традицією стало проведення Чесної Гри в Іванівському НВК під керівництвом Васильєвої Т.А. (Молодша ліга) та Сергієнка С.О. (Вища ліга). Так, 06.12.2013 року відбулась чергова гра Вищої ліги. 

Головним виконавцем проекту «Fair Play – Чесна Гра» є Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (GIZ, Німецьке товариство міжнародного співробітництва), що діє в Україні за дорученням німецьких міністерств і Європейського Союзу та надає технічну підтримку Уряду України у галузі профілактики ВІЛ/СНІДу з 2007 р. 

«Fair Play – Чесна Гра» - частина Національної інформаційної кампанії «Не Дай СНІДу Шанс!», та є одним з найуспішніших проектів, орієнтованих на популяризацію футболу і здорового способу життя серед дітей та молоді, що ефективно об’єднує зусилля багатьох державних, міжнародних та неурядових організацій, серед яких – Державна служба України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань, Державна служба молоді та спорту України, Міністерство молоді та спорту України,Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим,Федерація футболу України, міжнародна організація Grassroot Soccer("Футбол для всіх"). Крім того, проект активно підтримується органами місцевої влади на регіональному рівні.

Проект був започаткований як складова національної соціальної ініціативи до Чемпіонату Європи з футболу 2012р. та покликаний убезпечити дітей та молодь від шкідливих звичок та виховання в них відповідального ставлення до своїх рішень і вчинків, прищеплення духу здорового способу життя та чесної гри. Участь у проекті беруть дівчата та хлопці віком від 10 до 20 років по всій Україні. 

У рамках проекту GIZ здійснює безкоштовне навчання та підготовку інструкторів-волонтерів для впровадження проекту у навчальних, спортивно-оздоровчих та виховних закладах і забезпечує учасників проекту футбольним інвентарем та екіпіруванням. Заняття проходять у формі безкоштовних футбольних тренувань. Крім того, на регулярній основі найактивніші інструктори-волонтери відзначаються бонусами, зокрема, додатковим футбольним інвентарем, а учасники спортивних змагань, які проводяться в рамках проекту, заохочуються призами.  Навчання тренерів розпочалось восени 2011, а власне проект триватиме до червня 2014.

Програма профілактики ВІЛ/СНІДу реалізовується в Україні компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Переглядів: 443 | Додав: училка | Рейтинг: 5.0/1
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту